Tuesday, March 15, 2011

New Blogger interface..cool!!!

Komuniti blogger sekalian, I'm impressed when BLOGGER, Google popular blogging platform is showing of  a sneak peak of its latest user interface. Its all a new look for blogger's dashboard and post editor plus new features added such as content discovery. The feature enables blogger to uncover related content based on the topic of the blog you're currently reading..cool..

Walaupun Pihak Google belum mencanangkan when this new stuff will be launch, gilaweb pasti para blogger sekalian mesti x sabar untuk try BLOGGER new interface ni kan?.. So just wait ok..

Post Editor sekarang 
Post Editor yang baru
..............................................................................................................................


Dashboard sekarang


Dashboard baru
.................................................................................................................................



New Content Discovery Feature.
................................................................................................................................


Watch this cool new blogger interface vid...




9 comments:

Rose said...

macam best je.. hhuhu.. xsabar

kakyong said...

menarik... x sabar nak explore...

n3 terkini kakyong.com
BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN
Makan kenduri dengan YB Manjoi
Segmen review no 5 : transformed housewife @ nur adyani

gilaweb said...

gilaweb pun teruja...sebarkan pada rakan2 blogger yang lain ok :p

Inspirationalefeks said...

mcm best

gEe said...

blogger akan makin susah ke makin senang ni?

gilaweb said...

Well, gilaweb rasa makin senang kot, mungkin kelam kabut sikit pada permulaannya but everything akan jadi familiar bila kita dah biasa guna kan?

nelly said...

bila mula benda ni ?

gilaweb said...

x pasti lagi nelly..wait till google announce it ok..

AkuMuzikFilem said...

cool

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons