Monday, March 7, 2011

today timewaster : I dont even game

I Dont Even Game is a simple yet very tricky game. When i noted it's a simple game and it really was when all you need to do is to move right ( korang x boleh langsung move ke kiri and that is where the tricky took place ) sebab akan ada characters yang akan korang jumpa..Korang kena make sure that korang tak terlepas every characters yang korang jumpa sebab korang perlukan klu ( untuk solve kan every obstacle ) yang akan di 'hint' oleh characters ni...pergh. Nasihat gilaweb, reduce your speed..haha. Jom try. Klik sini




2 comments:

yasmin sahira said...

macam mane nak past level first. --'

gilaweb said...

actually the clues yasmin kena find character yang yasmin jumpa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons