Tuesday, April 12, 2011

Seil bag : super creative x ingat!!

Helo, for those yang dah pernah tengok SEIL bag, I bet you'll instantly like it right? SEIL is actually stand for Save Enjoy  Interact Light when all together were mixed up for your cycling pleasure...Beg ni telah direka dalam 2 mode iaitu Driving mode dan Emotion mode menggunakan LED display (flexible PCB).

Driving mode membolehkan korang memberi signal kanan dan kiri semasa menunggang basikal melalui 'detachable controller'. Ini memudahkan pemandu lain melihat kemana korang nak pergi..While for the second mode, Emotion mode membolehkan korang visualkan cute emoticon sesuka hati korang..haha ( the sexiest part I think ). Cool!!























Kredit kepada pereka SEIL Bag iaitu Lee Myung Su, Park Guen Wan & Park Okhee yang telah memberikan dimensi baru berbasikal penuh kreatif dan inovatif...clap3! Jom tengok video SEIL bag yang superb nih...


SEIL bag by Lee Myung Su design lab from Ben on Vimeo.

5 comments:

kucarkacir said...

cool !

shezwan said...

sugoi ne!! nak beli gak lah.. hehe^_^

gilaweb said...

I want it also! Hekhek

airaniez wirdani said...

Alahai.kat Malaysia ni orang bawak Merce pun malas nak bagi signal..orang bawa basikal rajin ye?hihi

alyrds said...

soh zulldesign buat r camni... dah ramai org berbasikal di msia skrg...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons