Thursday, October 20, 2011

I love you...Maruuuu!

helo, malam nih glwb rasa sedih tengok byk haiwan yang didera. Majalah Mastika memaparkan kucing yang xpasal-pasal kudung kedua kakinya dek tangan manusia haram jadah! emo dah ni...byk lagi yang glwb sempat baca sewaktu blogreading kat blog kawan2..sadis,kejam!

this is out of  pemikiran kita kalau nak difikirkan apa yang sebenarnya difikirkan oleh si pelaku sewaktu dia menyeksa haiwan2 tersebut...sama la jugak dengan kes buang, kelar, bunuh, humban bayi baru-baru nih..this is madness! otak bila dah tak boleh dikawal memang macam2 boleh dibuat...glwb xnak letak gambar-gambar seksa yang memang extreme nih sebab ditakuti glwb akan secara spontan menerajang pc sendiri dek terlampau geram melihat aksi manusia jahanam menjahanamkan nyawa2 yang tidak berdosa.

Dan untuk merehatkan otak glwb yang tengah hangin nih glwb tengah layan kerenah si Maru nih...Korang kenal? Maru adalah seekor kucing yang pada glwb antara yang cerdik dan memahami. Kegemaran Maru yang menjadi trademarknya adalah dia sukakan kotak. Bagilah kotak walau sekecik manapun, Maru akan cuba masuk ke dalam kotak tersebut...kan indah jika haiwan dilayan sebegini...

Dunia.semakin ke penghujung.







nasib ang la maru..tuan ang buat macam2 kat ang...haha

9 comments:

Fabulous Me said...

ILOVEYOU2MARU-Ni laaa penghibur dikala boring. Sll tgk vid die.. Gewam!

khairul said...

cute...tp manusia dh semakin kejam ..bkn saja terhadap haiwan..bahkan kpd manusia

uwmaisarah said...

comel gilaaa kucing nih :D

♥Aien Najwa♥ said...

wah..bulu dier sangat cntik..mcm mimow saye, bagi beg, akan berusehe untuk masuk dlm 2..sangat comel..(^____^)..

Remix-7 said...

Elok LLa blog ni :)

TheCuteTigerBaby said...

http://i51.tinypic.com/m8fgxc.gif Happy sunday dear friend. Hugs
So beautiful cats videos and picturers, I love cats.

missSenget said...

aku x reti sgt layan binatang..

tp xde smpai nk mendera..

huhuh..

Akhelaken said...

Yeah, Maru Rock!
i love Maru too...

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
lucunya dia :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger | Printable Coupons